به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی دنیای سرمایهگذاری آنلاین، در بخش پرونده ویژه شماره جدید این ماهنامه به صورت مستقل، میزگردی با عنوان “تامین مواد اولیه فولادسازان” با حضور فعالان این صنعت از جمله عزیزاله عصاری، مدیر ارشد حوزه اقتصاد؛ بهرام شکوری، رییس انجمن مس ایران؛ محمد محیاپور، مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین و سعید عسکرزاده، دبیر انجمن سنگ آهن ایران برگزار و به ضرورتها و ظرفیتهای مهم بخش معدن پرداخته شده است. همچنین در این بخش مصاحبههایی با عزتالله اکبری تالارپشتی، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با موضوع “دیپلماسی فعال اقتصادی، راهگشای مشکلات کشور”، کامران وکیل، نایب رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی ایران با عنوان “هیچ کشوری مانند ایران برای تولید مانع نمیتراشد” و عباس جرجانی، مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچکمقیاس با موضوع “معدنکاران، حافظ منابع طبیعی هستند” انجام شده است. از طرفی، گزارشهایی با عنوان “نگرش متفاوت شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر به گسترش بازار”، “توجه و اهتمام ویژه شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه میدکو به عوامل توسعه پایدار”، “چالش بزرگ فولادسازان روس برای صادرات فولاد ایران” و “آینده روشن کنور از دیدگاه فعالان بازار سرمایه” منتشر شده است.
در بخش اقتصاد بازار هشتاد و دومین شماره از این نشریه نیز مصاحبههایی با امیرتقی خان تجریشی با عنوان “تلاش بازار سرمایه برای رسیدن به جایگاه مناسب در نظام تامین مالی” و خانم فاطمه سرکاری، مدیرعامل شرکت سبدگردان توسعه فیروزه با موضوع “بازار سرمایه باید روند طبیعی خود را در پیش بگیرد” چاپ شده است. گزارشی با عنوان “گروه مالی فیروزه، پیشرو در تنوعبخشی تجهیز منابع” نوشته خانم رعنا امینی، مدیر روابط عمومی گروه مالی فیروزه و یادداشتی با موضوع “افزایش تقاضا در بورس، تحت تاثیر مصوبه جدید دولت” به قلم حمید حسنپور، معاونت پشتیبانی و توسعه بازار شرکت سبدگردان هدف از دیگر مطالب منتشر شده در این بخش میباشد.
در بخش دنیای انرژی این شماره نیز گفتوگو با مجید چگنی، معاون وزیر نفت در امور گاز با عنوان “گازرسانی به بیش از 5 هزار روستا و 41 شهر در دولت سیزدهم” منتشر شده است. همچنین گزارشی با موضوع “مگاپروژه پتروشیمی کیان در یک نگاه” نوشته عبدالرسول جوادی بالاجاده، رییس اداره ارتباطات و روابط عمومی شرکت پتروشیمی کیان چاپ شده است. مطالب با عنوان “تداوم فعالیت و پویایی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد”، “ایران و رویای تبدیل شدن به هاب گازی منطقه” و “پروژه 100 ایرانی استحصال گاز بوتان” از دیگر مطالب منتشر شده در این بخش است.
در بخش دنیای صنعت هشتاد و دومین شماره ماهنامه “دنیای سرمایهگذاری” نیز مصاحبههایی با ابراهیم پورفرج، رییس اسبق جامعه تورگردانان ایران با عنوان “صنعتی پولسازتر از صنعت گردشگری نیست” و خانم بهاره حبیبزاده، مدیرعامل تعاونی گردشگری کشور با موضوع “مانع رشد صنعت گردشگری کشور، عدم باور دولت است” به چاپ رسیده است.
در بخش دنیای چاپ این نشریه گفتوگوهایی با مهدی کاظمی، مدیرعامل شرکت شاداب شیمی آبناک با عنوان “ماشینآلات صنعت چاپ کشور نیازمند نوسازی فوری است”، امید نیکنژاد، مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران با موضوع “تامین پایدار کاغذ کشور در دستور کار است” و حسین کیان احمدی، مدیرعامل مجتمع چاپ صنوبر با عنوان “کاهش میزان تقاضا در صنعت چاپ و بستهبندی” منتشر شده است.
در بخش اقتصاد کلان این نشریه نیز گفتوگوهایی با حجت مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی، محسن پیرهادی، عضو هیات رییسه و محمدرضا دشتی اردکانی، رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی با موضوع “ایران حرفهای ناگفته بسیاری در صنعت گردشگری دارد” انجام شده است. در این بخش نیز یادداشتی تحت عنوان “بررسی آثار مثبت و منفی تحریمها، به قلم مهدی کرمی تفرشی، رییس کارگروه کسبوکارهای جاده ابریشم سازمان ملل – یونسکو، به رشته تحریر درآمده است.
در بخش اقتصاد هنر و جامعه هشتاد و دومین شماره ماهنامه “دنیای سرمایهگذاری” گفتوگوهایی با خانم زهرا کریمی والا، هنرمند نقاش با عنوان “آموزش هنر در مدارس اجباری شود” و خانم مارال عباس بیگی، کارشناس ارشد روانشناسی با موضوع “معضلات اقتصادی، عامل اصلی مشکلات روحی است” منتشر شده که شما مخاطبان گرامی را به مطالعه آن دعوت میکنیم.
هشتاد و دومین شماره ماهنامه “دنیای سرمایهگذاری” به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در 100 صفحه با قیمت 200 هزار تومان از طریق اشتراک و نیز پایگاه خبری به نشانی www.dsarmaye.ir از هماکنون در دسترس علاقهمندان قرار دارد.