ترکیه مهم‌ترین شریک تجاری ایران

در هفت ماهه امسال تراز تجاری ایران با ۹ کشور عضو اکو با پیشی گرفتن صادرات به مثبت ۱.۶ میلیارد دلار رسیده و از بین اعضا، ترکیه نخستین شریک تجاری ایران بوده است.

تخصیص ۳ میلیون دلار به واردات تاکسی‌های برقی

مدیر پروژه خودروهای برقی وزارت صمت با اشاره به اینکه تاکنون سه میلیون دلار ارز به واردات تاکسی‌های برقی اختصاص داده شده و قرار است این خودروها از طریق شرکت‌های خودروساز وارد شوند، تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی زمانی، خودروسازان باید تا پایان سال، ۶۰ درصد از تعهدی که در رابطه با خودروهای برقی امضا کردند را وارد ناوگان حمل و نقل کنند.

«پسابندر» نخستین بازارچه مرزی دریایی ایران فعال شد

مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: با ورود اولین محموله تجاری از بازارچه مرزی «پسابندر» در جنوب استان، این بازارچه به عنوان اولین بازاچه مرزی دریایی ایران به بازارچه‌های فعال کشور اضافه شد.

واردات ۱۴ هزار حلقه تایر پس از کاهش سود بازرگانی/ فعالان صنعت: تعرفه مواد اولیه هم کاهش یابد

به دنبال کاهش سود بازرگانی تایرهای سواری به شش درصد (صرفاً تا پایان سال جاری)، طبق اعلام رئیس گمرک ایران، ۱۴ هزار حلقه لاستیک سواری در مدت زمان کوتاهی از گمرکات ترخیص و وارد کشور شده است، با تزریق این تعداد تایر به بازار به نظر می‌رسد که مشکلات قیمتی ناشی از کمبود تایر در بازار مرتفع شود.

افزایش واردات بدون استفاده از ذخائر ارزی ایران در قطر

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که علیرغم افزایش واردات کالاهای اولیه، واسطه‌ای، سرمایه‌ای و مصرفی در نیمه اول امسال نسبت به نیمه اول پارسال، ارز مورد نیاز از سوی بانک مرکزی تامین شده و از ذخایر ارزی آزاد شده در حساب بانک های قطر نیز هنوز استفاده نشده است.

کاهش ۲۰ درصدی ارزش صادرات کالا از گمرکات خوزستان

ناظر گمرکات خوزستان از صادرات ۳ میلیارد و ۲۸۸ میلیون دلار کالا از گمرکات استان در ۷ ماهه امسال خبر داد و گفت: درآمد گمرکات استان نیز در این بازه زمانی ۴۴ درصد افزایش داشته است.

تخصیص ۲۷ میلیون دلار دیگر برای واردات شیرخشک

بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها توسط سازمان غذا و دارو، امروز برای واردات شیرخشک و ماده اولیه آن با ارز ترجیحی، مجموعا ۲۷ میلیون دلار دیگر تخصیص داد.

نقش آزادراه تبریز- مرند- بازرگان در تسهیل مبادلات تجاری کشور

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، گفت: آزادراه تبریز-مرند – بازرگان به عنوان بخش مهمی از کریدور بین المللی شرقی-غربی کشور در تسهیل مبادلات تجاری، احیای بخشی از جاده ابریشم و اتصال آسیا به اروپا نقش موثری خواهد داشت.

چه میزان از نیاز کشور به فولاد از خارج تامین شد؟

طی نیمه ماه نخست امسال، میزان واردات اقلام فولادی در حدود ۱.۳ میلیون تن بوده و بخش قابل توجه نیاز فولادی کشور از تولید داخل تامین شده است. واردات فولادی‌ها در مدت مذکور سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در انواع مقاطع و محصولات فولادی افزایشی رقم خورده، در مورد شمش تغییری نداشته و برای آهن اسفنجی همچنان صفر است.

از تبدیل شدن ایران به هاب کود پتاس بلاروس تا واردات گوشت و صادرات مرغ

یکی از زمینه‌های که دو کشور ایران و بلاروس می‌توانند همکاری‌های مشترک بسیاری داشته باشند بخش کشاورزی است که البته پیش از این نیز این همکاری‌ها در زمینه واردات و صادرات میان این دو کشور وجود داشت؛ به طوری که ارزش صادرات به بلاروس در حوزه کشاورزی، حدود ۸ میلیون دلار برآورد شده است.

چشم‌انداز همکاری تجاری و صنعتی با بلاروس

هفته گذشته برگزاری کمیسیون مشترک ایران و بلاروس منجر به برنامه‌ریزی دولت برای دستیابی به حجم تجاری ۴۰۰ میلیون دلاری دو کشور تا دو سال آینده شد و حالا بخش خصوصی دو کشور نیز هدف مراودات تجاری خود را رسیدن به سطح یک میلیارد دلار در سال قرار داده‌اند.

واردات کشنده با عمر کمتر از ۵ سال یا زیر ۱۰ سال؛ کدام مجاز است؟

پس از اعلام نیاز کشور به خودروهای سنگین و تطبیق آن با میزان تولید داخلی آن‌ها، در حالی که به نظر می‌رسید نیاز به واردات این خودروها تا پایان امسال نباشد، اما مجلس با تصویب بند الحاقی ۱ ماده ۵۹ لایحه برنامه هفتم، این اجازه را به دولت داد تا به مالکان اتوبوس و کشنده جاده‌ای با سن بیش از ۲۵ سال، مجوز واردات اتوبوس و کشنده جاده‌ای با سن کمتر از ۱۰ سال داده شود؛ این در حالیست که در آیین‌نامه خودروهای وارداتی، تاکید شده که کشنده وارداتی بایستی سن کمتر از پنج سال داشته باشد.

تسهیل ترانزیت کالاهای تولیدی بلاروس از طریق ایران

در راستای توسعه همکاری‌های ایران و بلاروس در زمینه اقتصادی، ایران برای تسهیل ترانزیت کالاهای تولیدی این کشور از طریق خاک ایران به کشورهای ثالث، آمادگی دارد و امکانات حمل‌ونقلی در این زمینه برای بهره‌برداری آماده است.

صدور مجوز ثبت سفارش برای واردات گوشی آیفون برعهده وزارت صمت است

طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی واردکنندگان تلفن همراه پس از دریافت مجوز واردات کالا از وزارت صمت و ورود کالای گوشی تلفن همراه در گمرک برای بررسی انطباق با ضوابط و استاندارد این گوشی‌ها به سمت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هدایت خواهند شد.

واردات خودرو چقدر به هدف نزدیک است؟

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که «تاکنون اهداف قانون‌گذار برای واردات خودرو محقق نشده است»، گفت: امیدواریم با نهایی شدن آیین‌نامه واردات خودروهای کارکرده باب واردات واقعی خودروهای نو و کارکرده در آینده نزدیک باز شود.

برنامه‌ریزی برای عرضه کالاهای داخلی بر بستر پلتفرم خارجی/ زعفران و خشکبار در اولویت

به گفته رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (تتا) قرار است تولیدکننده کالاهای داخلی مستقیم به پلتفرم‌های خارجی متصل شوند و عرضه کالاهای داخلی مستقیماً بر بستر پلتفرم خارجی اتفاق افتد که در حال‌ حاضر این موضوع برای محصولاتی همچون زعفران و خشکبار رخ داده و تا پایان سال به ۲۰ محصول می‌رسد.

ورود خودروهای برقی به صورت ۱۰۰۰ دستگاهی از آبان/ طراحی و ساخت خودرو بومی برقی تا ۱۴۰۴

معاون وزیر صمت از ورود خودروهای برقی به صورت ۱۰۰۰ دستگاهی از آبان ماه سال جاری به بعد و برقی‌سازی ناوگان تاکسیرانی با همکاری شهرداری‌ها خبر داد و گفت: با همکاری شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های خودروسازی و همکاری مشترک مجموعه‌های بین المللی تا افق ۱۴۰۴ به سمت طراحی و ساخت خودروهای بومی خواهیم رفت.

واردات شمش طلا از مالیات معاف شد

طبق دستور رئیس سازمان امور مالیاتی از ابتدای آبان امسال، واردات شمش طلا از پرداخت مالیات علی الحساب معاف می شود.

صادرات ۳۶۸ میلیون دلاری منسوجات در نیمه نخست امسال

مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صمت از کاهش تامین ارز در نیمه نخست امسال نسبت به سال قبل و صادرات ۳۶۸ میلیون دلاری در این مدت در سه حوزه نساجی، پوشاک و چرم و کفش خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری بانک مرکزی، تامین ارز مدیریت شود.

تولید، ورود و عرضه دستگاه سولاریوم ممنوع!

طبق اعلام دفتر تخصصی ارزیابی انطباق صنایع حمل و نقل و ماشین آلات سازمان ملی استاندارد ایران «دستگاه‌های سولاریوم» فاقد هرگونه مجوز تولید، ورود و ترخیص بوده و تأمین، عرضه و استفاده از آن ممنوع و قابل پیگیری است.

نقش مالکیت فکری در تجاری‌سازی و رونق تولید

مالکیت فکری ابزاری برای حمایت از نوآوری‌ها در راستای تجاری‌ سازی ایده‌ها و خلق ثروت و ارزش افزوده است؛ بنابراین توجه ویژه به موضوع دیپلماسی فعال حقوقی در حوزه مالکیت فکری مورد تاکید قرار گرفته است.

آیفون های رجیستر نشده در بازار

بررسی‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر برخی از سایت‌های فروش اینترنتی در حال فروش آیفون‌های ۱۴ و ۱۵ رجیستر نشده هستند و در این میان قیمت‌ آخرین مدل از برند آیفون که در ایران رجیستر شده، یعنی آیفون ۱۳ قیمتی بین دو مدل رجیستر نشده دارد؛ یعنی آیفون ۱۳ در حال حاضر در بازار از آیفون ۱۴ گران‌تر و از آیفون ۱۵ ارزان‌تر است.

سهم بیش از ۵۷ درصد ۱۰ عضو بریکس از تجارت خارجی ایران

به گفته سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، در پنج ماهه نخست امسال، ۱۰ کشور عضو بریکس ۵۷.۷ درصد کل تجارت خارجی ایران را به خود اختصاص داده و سهم این کشورها از کل صادرات غیرنفتی ایران نیز ۴۷ درصد بوده است.

کاهش ۱٨ درصدی مبادلات ارزی در مرز باشماق مریوان

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان از کاهش ۱٨ درصدی مبادلات ارزی در مرز باشماق خبر داد.سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان از کاهش ۱٨ درصدی مبادلات ارزی در مرز باشماق خبر داد.سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان از کاهش ۱٨ درصدی مبادلات ارزی در مرز باشماق خبر داد.

تاسیس مناطق آزاد و تجاری مشترک در دو استان عراق

معاون وزیر بازرگانی عراق با اشاره به سفر نخست وزیر این کشور به ایران و گذاشته شدن سنگ بنای ارتباط ریلی بین دو کشور در ادامه عنوان کرد: کارهای لازم برای تاسیس مناطق آزاد و تجاری مشترک در دو استان عراق در حال انجام است.

تعهد ارزی در حد حمله مغول به صادرات کشور بود

یک عضو هیات نمایندگان اتاق ایران گفت: تعهد ارزی از سال ۹۷ به بهانه خروج سرمایه آغاز شد. منابع ارزشمند کشور در شرایط خروج آمریکا از برجام حراج و عملا کشور از ارز خالی شد. به جای درس گرفتن از تحریم شرایط را سخت کردیم.

سهم محصولات ایرانی از بازار دارو و تجهیزات پزشکی جهان چقدر است؟

گزارش اخیر اتاق بازرگانی تهران نشان می‌دهد که سال ۲۰۲۲ حدود ۲۲۶ کشور صادرات اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی را در اختیار داشتند که ایران با سهم ۰.۰۱ درصدی در جایگاه ۸۳ قرار گرفته و همچنین در سال ۱۴۰۱ کل صادرات دارو و تجهیزات پزشکی از ایران ۱۰۶.۴ میلیون دلار و سهم افغانستان از کالاهای ایرانی هفت میلیون دلار بوده است.

تحول در ساختار اتاق ایران ضروری است

رئیس اتاق بازرگانی فارس با اشاره به تشکیل کمیته تدوین طرح تحول در ساختار اتاق ایران گفت: این اتفاق را به فال نیک می‌گیریم اما نکته کلیدی اجرای آن، زمانی است که همدلی و قضاوت مشترکی بین تمام فعالان بخش خصوصی کشور و همچنین بخش دولتی در خصوص نیاز به این اقدام ایجاد شود.

قاچاق مداد و ماژیک‌ خارجی به کشور/ تامین ۱۰۰ درصدی نوشت‌افزار در داخل

رئیس انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار با اشاره به اینکه نوشت افزار به طور ۱۰۰ درصد در داخل تولید و اقلامی مثل روان نویس، تراش و برخی اقلام دیگر عمدتا وارداتی هستند، گفت که چند برابر مصرف داخل و حتی تولید، مداد و ماژیک قاچاق در سطح عرضه وجود دارد.

امکان افزایش تجارت ایران و عراق تا ۳۰ میلیارد دلار

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با بیان اینکه حجم معاملات تجاری ایران و عراق می‌تواند به ۲۰ میلیارد دلار برسد و بعضا گفته می‌شود امکان افزایش آن تا ۳۰ میلیارد دلار هم هست، گفت که سال گذشته با وجود تمام مشکلات ۱۱ میلیارد دلار صادرات به عراق داشتیم.

تاکید تهران بر ضرورت انعقاد موافقت‌نامه‌ی تجارت آزاد میان ایران و صربستان

«مهدی صفری» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز میزبان «یاگودا لازارِویچ»دستیار وزیر امور خارجه صربستان در دیپلماسی اقتصادی که در راس هیاتی برای برگزاری گفت‌گوهای اقتصادی میان ایران و صربستان به تهران سفر کرده، بود.

صادرات یک میلیارد دلاری دانش‌بنیان‌ها در سال گذشته/تصویب بسته صادراتی دانش‌بنیان‌ها

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از صادرات بین ۶۰۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته خبر داد و گفت: برای توسعه بازار این شرکت‌ها بسته صادراتی دانش‌بنیان‌ها در صندوق به تصویب رسید.

صدور کارنامه عملکردی واردکنندگان کالا/ رونمایی سامانه جدید گمرک هوشمند

رئیس کل گمرک گفت: از هفته آینده کارنامه عملکردی واردکنندگان و شرکت‌های بزرگ را صادر می‌کنیم تا ببینیم صاحبان کالا تا چه اندازه در ترخیص نشدن کالاهایشان با انگیزه افزایش قیمت مقصر هستند.

جزئیات تازه از ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵

دبیر انجمن واردکنندگان تلفن همراه ارزبری بالا و عمل متقابل نسبت به تحریم‌هارا از جمله مهم‌ترین دلایلی عنوان کرد که مسئولان برای ممنوعیت واردات آیفون ۱۴به بالا مطرح کرده‌اند و گفت: به این ترتیب میزان واردات و ارزبری آیفون به شدت کاهش پیدا کرده، چرا که عملا از آیفون ۱۴ به بعد ثبت سفارش و رجیستری نخواهد شد و مدل‌های ۱۳ و قبل از آن هم دیگر تقاضای چندانی ندارد.

گوشت‌های آفریقایی رسیدند

براساس توافقات صورت گرفته در سفر رییس جمهور به قاره آفریقا، اولین محموله گوشت وارداتی از کنیا، بامداد امروز وارد ایران شد.

واردات رسمی کالای ته لنجی و کولبری فراهم شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با امکان واردات رسمی کالای ته لنجی و کولبری و با هدف تقویت معیشت مرزنشینان تا سقف ۵۰۰ تن به مدت پنج سال موافقت کردند.

فوری؛ ۵ تن شمش طلا وارد کشور شد

معاون وزیر صمت: مکانیزم واردات شمش طلا با هدف بازگشت ارز به کشور تسهیل شده و ۵ تن شمش طلا در ۲ هفته اخیر وارد کشور شد.

خبر مهم درباره کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای

رییس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در حال حاضر بانک مرکزی با وجود تلاش های بسیاری که ما انجام دادیم صادرات ریالی را به رسمیت نمی شناسد و توافقی صورت گرفته است که براساس آن کارت های بازرگانی اجاره ای بزودی بسته می شوند و احتمالا از یکی دو هفته آینده روند بسته شدن این کارت ها صورت می گیرد.

هشدار سازمان توسعه تجارت به دارندگان تعهد ارزی کمتر از ۶۰ درصد

سازمان توسعه تجارت طی نامه‌ای به سازمان‌های صمت استان‌ها اعلام کرده که کلیه کارت‌های بازرگانی که بازگشت ارز آنها کمتر از ۶۰ درصد است، به صورت سیستمی توسط سامانه اعتبار سنجی و رتبه بندی اعتباری پایش شده و پس از اخطار با مهلت یک ماهه، در صورتی که ظرف مدت یاد شده میزان رفع تعهد آنها به بیش از ۶۰ درصد نرسیده باشد، کارت بازرگانی آنها تعلیق می‌شود.

اثرات رکود تجارت جهانی به ژاپن رسید

تولید صنعتی ژاپن در ماه جولای بیش از حد انتظار کاهش یافت، زیرا کاهش فعالیت اقتصادی در برخی از بازارهای خارج از کشور بر تقاضا تأثیر گذاشت، در حالی که خرده فروشی از برآوردها پیشی گرفت.

امکان فروش ارز حاصل از صادرات در بازار مبادله فراهم می‌شود

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت که با تصویب کمیسیون تلفیق صادر کنندگان خرد صنایع دستی و محصولات کشاورزی می‌توانند ارز حاصل از صادرات خود را با قیمت ارز مبادله‌ای بفروشند.

اجرای طرح مبارزه با برندهای محرز پوشاک قاچاق در مجتمع‌های بزرگ به زودی

مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت با بیان اینکه از جمله مصوبات اخیر مشترک وزارت صمت و ستاد، برخورد با برندهای محرز قاچاق بوده، گفت: جبهه مقدم مبارزه با قاچاق پوشاک، برندهای محرز از نظر موقعیتی مستقر در مجتمع‌های بزرگ است که بیشترین اثر را خواهد داشت.

برنامه‌ریزی برای احداث شهرک صنعتی چاپ/ پیشنهاد اعمال معافیت مالیاتی برای صادرات بسته‌بندی

رئیس هیئت‌ مدیره شرکت تعاونی چاپخانه‌داران با بیان اینکه برای گسترش فعالیت نیاز به امکانات صنعتی داریم و بر همین اساس به دنبال احداث شهرک صنعتی چاپ هستیم، گفت: در حوزه صادرات محصولات کشاورزی، خشکبار، پروتئینی و غیره، سهم بخش بسته بندی بررسی نمی‌شود، این در حالی است که صادرکنندگان ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت نمی‌کنند و می‌توان برای فعالان حوزه چاپ، معافیت مالیاتی در نظر گرفت.

روند ترخیص کالا بدون مشکل در حال انجام است/ در گمرکات کمبود نیرو داریم

ناظر گمرکات خوزستان گفت: در ۵ ماه امسال در بحث صادرات بیش از ۸ میلیون و ۶۷۰ هزار تن کالا به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۲۹۱ میلیون دلار از گمرکات استان صادر شده که نسبت به مدت مشابه قبل ۲۶ درصد از نظر حجمی افزایش داشته است.

جهش صادراتی در ۲ سال ابتدایی دولت سیزدهم

طبق آمارهای منتشر شده، صادرات نفتی و غیر نفتی ایران در دو سال گذشته از دولت سیزدهم با رشد مناسبی نسبت به گذشته مواجه شده است که می‌توان به عوامل مختلفی در این زمینه از افزایش ارزش صادرات غیر نفتی، افزایش تجارت با حوزه اوراسیا، افزایش صادرات گاز و غیره اشاره کرد.

کف قیمت برنج صادراتی هند ۱.۲ دلار در هر کیلو شد

طبق بیانیه وزارت بازرگانی هند، دولت این کشور قرار است حداقل قیمت ۱۲۰۰ دلار در هر تن را برای صادرات برنج باسماتی تعیین کند.‌ محدودیت‌هایی که هند اخیرا برای صادرات برنج اعمال کرده عرضه جهانی این محصول را به خطر انداخته است.

وزیر صمت: پیگیر تحویل همه خودروهای وارداتی ظرف ماه‌های آینده هستیم

صبح امروز وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در « نمایشگاه روایت خدمت، وعده و وفا» تحویل اولین خودروهای وارداتی که از دی ماه سال گذشته تاکنون پس از پنج سال توقف وارد کشور شده‌اند را کلید زد.

۵۸ کشور دنیا مقصد صادراتی محصولات نانوی ایرانی

بررسی کارنامه عملکرد دولت سیزدهم حاکی از آن است که پس از سال ۱۳۹۸که کمترین مقدار و سهم صادرات محصولات فناوری نانوی ساخت ایران ثبت شد، حجم صادرات در این حوزه روند صعودی گرفته، به طوری که در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل ۵۳ درصد رشد داشته است.

افزایش تجارت کالا با ورود ایران به بریکس

بررسی نشان داد که سهم بریکس از سال ۲۰۱۵ در ورود نامزدهای جدید از ۲۳ درصد به ۳۰ درصد افزایش یافته و جایگزین منطقه یورو، ایالات متحده و سایر اقتصادهای توسعه یافته شده و برخی تحلیلگران می‌گویند ایران و چین از ذینفعان اصلی توسعه هستند.

عدالت در تبلیغات انتخاباتی

به گزارش پایگاه خبری دنیای سرمایه‌گذاری آنلاین، مرسوم است که ماه‌ها و حتی سال‌ها قبل از انتخابات با روش‌های مختلف

بررسی اهمیت تکمیل زنجیره مس کشور در نشریه “دنیای سرمایه‌گذاری”

در شماره جدید ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" ظرفیت‌های تولیدی و صادراتی صنعت مس کشور و همچنین ضرورت تکمیل زنجیره ارزش آن، ...

بررسی چالش‌های صنعت فولاد ایران در میزگرد ماهنامه “دنیای سرمایه‌گذاری”

در هشتاد و دومین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" ظرفیت‌های صنعت فولاد کشور توسط مدیران و صاحب‌نظران این حوزه مورد بحث ...

بررسی وضعیت صنعت رمزارز در ایران از سوی ماهنامه “دنیای سرمایه‌گذاری”

در هشتادمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" فراز و نشیب‌های صنعت رمزارز در ایران توسط مدیران و صاحب‌نظران مورد بحث و ...

بررسی چالش‌های صنعت بیمه کشور در ماهنامه “دنیای سرمایه‌گذاری”

در هفتاد و نهمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" مهمترین چالش‌های صنعت بیمه کشور توسط مدیران و صاحب‌نظران این حوزه مورد ...

بررسی توانمندی‌های صادراتی کشور در شماره جدید ماهنامه “دنیای سرمایه‌گذاری”

در هفتاد و هشتمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" توانمندی‌های صادراتی کشور توسط مدیران و صاحب‌نظران مورد بحث و بررسی قرار ...

بررسی راهکارهای اجرای موفق قانون شناسه کالا در ماهنامه “دنیای سرمایه‌گذاری”

در هفتاد و دومین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" راهکارها و پیامدهای اجرای قانون شناسه کالا برای قطعات و لوازم یدکی ...

ماهنامه دنیای سرمایه گذاری شماره 63

دانلود ماهنامه دنیای سرمایه گذاری شماره 63 (اسفند 1400) با آثار و گفتاری از: محمد جعفر ایرانی امیر محمودزاده مسعود ...

ماهنامه دنیای سرمایه گذاری شماره 64

دانلود ماهنامه دنیای سرمایه گذاری شماره 64 (فروردین1401) با آثار و گفتاری از: ‌حسین حسینزاده علی اوسط اکبری مقدم سیروس ...

دانلود ماهنامه دنیای سرمایه گذاری شماره 65(اردیبهشت 1401) با آثار و گفتاری از: حمدجواد آقا جری احمدرضا شفیعی احمدعلی بیگ ...

ماهنامه دنیای سرمایه گذاری شماره 66

دانلود ماهنامه دنیای سرمایه گذاری شماره 66 (خرداد 1401) با آثار و گفتاری از: داود کشاورزیان مسعود نصرآزادانی مهدی حاجی ...

مسئولان باید در بین مردم باشند تا مشکلات را درک کنند

اگر مسئولان بین مردم حضور پیدا نکنند و با گوشت و پوست خود مشکلات اقتصادی، فرهنگی و سایر مسائل آن‌ها را درک نکنند، مردم در کنار تحریم‌هایی که آسیب جدی از آن‌ها خورده‌اند، قربانی زیاده‌خواهی برخی از گروه‌های داخلی خواهند شد.

نمایشگاه گروهی راه هنرمند

کافه گالری برج آزادی 17 آذر 1402 ساعت 16 بازدید 19 الی 22 ساعت 14 ال 19 کیوریتورها آزاده حسینجانی، پرستو رشنو گروه هنری آفرید

سُرخینه‌های منقوش

به گزارش دنیای سرمایه گذاری آنلاین و به نقل از مشاور هنری و رسانه‌ای نگارخانه مسعود رها، نمایشگاه انحصاری حکاکی بر مس با عنوان “سُرخینه‌های