به قلم عبدالرسول جوادی بالاجاده

ایران اکسپو، شاهراه توسعه صادرات و سرمایه گذاری ایران

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ( ایران اکسپو)، بعنوان بزرگترین و مهمترین رویداد تجاری به منظور نمایش ظرفیت‌های تجاری کشور دربازارهای بین المللی در نمایشگاه بین المللی تهران برپا شده است.

ایران اکسپو نقطه عطفی در تجارت صادرات و سرمایه گذاری در بخش تولید است.

در سالی که رهبری فرزانه انقلاب به “جهش تولید” نام گذاری کرده است بهترین رویداد و اقدام عملی دولت،برنامه ریزی برای معرفی ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی کشور به سایر کشورهای جهان است.

ایران اکسپو می‌تواند دروازه تجارت بین المللی را توسعه بخشد و پروژه ها و کارخانه های تولیدی نیازمند به حمایت های مالی را با جذب سرمایه گذار به حرکت و توسعه هدایت کند.

آنچه که ایران اکسپو ۱۴۰۳ را متمایز ساخت، رویکرد جذب منابع سرمایه گذاری برای تکمیل پروژه های تولیدی و توسعه بخش تولید است که شرکتها و سرمایه گذاران بسیاری از کشورهای جهان به اتفاق مسئولان عالی رتبه در صنعت، معدن، تجارت و … در این نمایشگاه به شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی پرداختند و به یقین مهمترین دستاورد نمایشگاه ایران اکسپو افزایش جذب منابع اعتباری برای تکمیل پروژه ها و توسعه کارگاه‌های تولیدی خواهد بود.

آنچه که این رویدادهای تجاری را با اهمیت می سازد “معرفی ظرفیت‌های صادراتی و توسعه تجارت خارجی کشور” است که این نمایشگاه‌ها به نمایش گذاشته می‌شود.

این اتفاق مهم تجاری می‌تواند در تحقق شعار سال “جهش تولید با مشارکت مردم” را جامعه عمل بپوشاند.

و نقش دولت در این مسیر مهم تسهیل گری و رفع موانع در صادرات محصولات و جذب سرمایه گذاران می باشد که از ارکان تجارت بین المللی است .

با توجه به اینکه درصد قابل توجهی از صادرات کشور “کاربر محور” است و دولت باید تمام تلاش خود را برای افزایش صادرات کشور بعمل آورد تا به طور عملی مشارکت مردم در تولید و تجارت افزایش یابد.

انتظار است از نمایشگاه‌های بین المللی استفاده های مناسبی شود تا هم ظرفیت اقتصادی تجارت صادرات محصولات و تولیدات ایرانی به سایر کشورها توسعه یابد و هم شرایط را برای جذب سرمایه گذار برای به حرکت آوردن چرخه های تولید کارگاه های در حال تکمیل و توسعه فراهم شود.

این اقدام دولت در فراهم سازی بسترهای توسعه تجارت بین المللی و سرمایه گذاری در خور تحسین و تقدیر است و برای تحقق کامل اهداف و برنامه های آن باید نهایت بهره برداری را از ظرفیت‌های ایجاد شده حاصل شود.

به قلم عبدالرسول جوادی بالاجاده

پایان پیام./

به این مطلب امتیاز دهید.
تبلیغات